Låt oss förenkla din vardag

Genom ett brett utbud av olika tjänster kan vi förenkla din vardag avsevärt. Vi tar hand om allt i och kring din fastighet – detta oavsett du behöver hjälp med mark- och/eller fastighetsskötsel, vaktmästeriuppgifter eller kanske snöröjning. Nedan hittar du våra olika erbjudanden. Och skulle du vara i behov av andra liknade arbetsuppgifter – tveka inte att kontakta oss.

Mark- och trädgårdsarbeten
Staket- och stängsellösningar
Vaktmästeri och fastighetsskötsel
Snö- och halkbekämpning
Bemanning
Mark- och trädgårdsarbeten
Staket- och stängsellösningar
Vaktmästeri och fastighetsskötsel
Snö- och halkbekämpning
Bemanning
Vi hjälper dig med Mark- och trädgårdsarbeten.

Mark- och trädgårdsarbeten

Inom begreppet mark- och trädgårdsarbeten ryms en mängd olika aktiviteter såsom exempelvis gräs- och häckklippning, skötsel av rabatter och planteringar, lövupptagning, trädbeskärning samt nyanläggning av gräsmattor med mera. För ogräsbekämpning tillämpar vi såväl en kemisk sådan av klass 1L som en metod utan kemikalier under namnet Heatweed som bygger på hetvatten i kombination med patenterad teknologi.

Vi står även till tjänst med mer kvalificerade markarbeten som plattsättning och andra stenarbeten eller anläggning av helt nya grönytor.

Givetvis åtar vi oss att sköta er trädgård och/eller park på årsbasis genom ett så kallat skötselavtal. Kontakta oss för en offert.

Vi hjälper dig med industristaket, vanliga nätstaket eller någon form av stängsel.

Staket- och stängsellösningar

Har du behov av någon form av staket för att öka säkerheten eller för att skapa en trevlig inramning? Då är vi din partner. Detta oavsett om det handlar om ett industristaket, ett vanligt nätstaket eller någon form av stängsel. Ditt behov styr vårt åtagande.

Vi erbjuder också uppsättning av viltstaket vid vägar och andra utsatta områden för att förhindra olycksfall och skador.

TBC entreprenad erbjuder alla former av vaktmästeritjänster och fastighetsskötsel.

Vaktmästeri och fastighetsskötsel

TBC entreprenad erbjuder alla former av vaktmästeritjänster och fastighetsskötsel. Det kan handla om alltifrån mindre reparationer och snickerier till allmänt underhåll. Vi utför service av fönster och dörrar i aluminium, stål och trä och tillhandahåller alla former av glasmästeritjänster och nyckelhantering.

Önskas en fullservicetjänst över kortare eller längre tid skräddarsyr vi givetvis en avtalslösning som passar just din verksamhet och dina behov på bästa sätt. Kontakta oss för en offert.

Vänd dig med fördel till oss när det gäller snöröjning och halkbekämpning

Snö- och halkbekämpning

Vänd dig med fördel till oss när det gäller snöröjning och halkbekämpning för att hålla transportvägar, trottoarer och andra ytor rena och säkra inför vintern och därmed minska risken för olycksfall och öka framkomligheten. Vi har en väl utbyggd maskinpark för dessa ändamål och önskas manuell handskottning löser vi det också.

Sandning och saltning finns på programmet och när våren kommer så sopar vi upp grus och sand för att skapa en välkomnande miljö. Givetvis beger vi oss också upp på taken för att även här ta bort snö och is för att förhindra olyckor och därmed öka säkerheten på området.

Bemanning

Har ni fullt upp och är i behov av två – eller fler – extra händer? Tveka inte att ta kontakt med oss på TBC Entreprenad. Tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som passar efter era krav, behov och önskemål.